Duurzaam beleggen volgens ACTIAM

Financieel en maatschappelijk rendement ​ 
di
01
sep
bincknederland/20200901_1

Steeds meer beleggers krijgen oog voor het begrip duurzaamheid. Een fondsenhuis waarbij duurzaamheid centraal staat, is ACTIAM. In dit webinar gaat beleggerstrainer Peter Siks in gesprek met Caspar Snijders, portfoliomanager aandelen bij ACTIAM. Ze staan uitgebreid stil bij de vraag wat het financieel en maatschappelijk rendement is van duurzaam beleggen. En hoe een zelfstandig opererende belegger hier invulling aan kan geven en welke rol ACTIAM-fondsen mogelijk kunnen spelen. 

Wat kunt u verwachten?

 • Wat zijn de verschillende vormen van duurzaam beleggen?
 • Risico’s en kansen binnen (duurzaam) beleggen
 • Tips voor beleggers die duurzamer willen beleggen

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is geschikt voor beginnende beleggers die meer willen weten over duurzaam beleggen. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

01 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Caspar Snijders

  Caspar Snijders is Portfolio Manager Global Equity Impact strategy en Systematic Strategies bij ACTIAM

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66