Oogsten met obligaties

Focus op de verdediging 
wo
16
sep
bincknederland/20200916_1

Wie webinars van beleggerstrainer Hans Oudshoorn volgt, weet dat hij belegt als een voetbalcoach. In de uitzending ‘Oogsten met obligaties’ staat de achterhoede centraal. Aangezien het over vastrentende waarden gaat, mag een blik op het actuele renteklimaat én de verwachtingen niet ontbreken. Tijdens heb webinar bespreekt Hans concreet verschillende obligatiefondsen en ETF’s die hij tijdens zijn zeer uitdagende speurtocht naar rendement heeft gevonden. Ook gaat Hans in op de meerwaarde van converteerbare obligaties voor beleggers en zoomt hij in op de risico’s van de besproken beleggingscategorieën en hun plek op het veld.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Blik op het renteklimaat
 • Obligatiefondsen en ETF’s met een aantrekkelijk dividendrendement
 • De meerwaarde van converteerbare obligaties

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met kennis over obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

16 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66