De kracht van periodiek beleggen

Alles over vermogensopbouw door maandelijks te beleggen 
do
01
okt
bincknederland/20201001_1

Zelf verantwoordelijkheid nemen voor onze financiële toekomst is belangrijker dan ooit. Beleggen kan daar een belangrijke rol bij spelen. In dit webinar wordt ingegaan op een aantal – soms onjuiste - ideeën over beleggen. De bedoeling van het webinar is om de kijker zoveel mogelijk objectieve informatie te geven. Vragen zoals: Wat is periodiek beleggen? Wat voor rendement mag u daarvan verwachten? Hoe reduceert u het risico en wat is een goed startbedrag? Na afloop van het webinar begrijpt u wat de strategie ‘periodiek beleggen’ precies inhoudt en waarom deze zo krachtig is. En u leert hoe u daar bij BinckBank invulling aan kunt geven met zowel Zelf Beleggen als Laten Beleggen.

Wat kunt u zoal verwachten

 • Wat is periodiek beleggen
 • Hoe doet u het zelf
 • Hoe kunt u het laten doen
 • Hoe te beginnen met periodiek beleggen

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een aanrader voor alle spaarders en beginnende beleggers die graag meer willen weten over het hoe en waarom van periodiek beleggen. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

01 okt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66