Verwachting laatste kwartaal 2018

Met IEX en ProBeleggen 
ma
03
sep
bincknederland/20180903_1

Het laatste kwartaal van 2018 staat voor de deur. Wat mag u hier als belegger van verwachten? Beleggerstrainer Peter Siks gaat in gesprek met twee experts die hun sporen meer dan verdiend hebben: Albert Jellema van ProBeleggen en Nico Inberg van IEX. Zij geven hun visie op de huidige beurs en vertellen hoe zij aankijken tegen de laatste maanden van 2018. Uiteraard noemen ze namen en rugnummers!

Zorg dat u er op maandag 3 september bij bent. Meld u snel aan voor het gratis webinar.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Een korte terugblik op 2018
 • Een vooruitblik op de laatste 4 maanden
 • Wat zijn de kanshebbers
 • Wat zijn de mogelijke beren op de weg

OVER PROBELEGGEN

ProBeleggen laat particuliere beleggers over de schouder meekijken en de Pro kan gevolgd worden (of niet). Albert Jellema is een van de Pro’s die gevolgd kan worden. De pro’s geven u onderbouwde analyses en wat u vervolgens met deze inspiratie doet, dat staat u geheel vrij.

OVER IEX

De website van IEX staat bekend om zijn vele columns en (scherpe) analyses over de beurs waar Nico zijn bijdrage aan levert. Specialiteit van Nico is het doorlichten en diepgaand analyseren van bedrijven.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Dit webinar is bedoeld voor de beleggers die op zoek zijn naar een scherpe visie over de rest van beleggingsjaar 2018.


 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

03 sep
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group en voormalig partner Optiver en Cebulon. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

 •  

  Albert Jellema

  Albert Jellema is verbonden aan het beleggersplatfor en maakt gebruik van fundamentele analyse om zijn beleggingskeuzes te maken. Bij ProBeleggen beheert hij een portefeuille die bestaat uit Nederlandse aandelen.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66