Verdienen aan de Brexit?

Kansen en bedreigingen voor uw portefeuille 
do
14
feb
bincknederland/20190214_1

Sinds het Brexit-referendum van 2016 heerst in Groot-Brittannië politieke chaos, die ook zijn weerslag heeft op de Europese financiële markten. Nog altijd dreigt daardoor eind maart een chaotisch en economisch riskant vertrek uit de Europese Unie.

Maar hoe moet u in deze spannende tijden verstandig omgaan met uw portefeuille? Welke sectoren en (Nederlandse) aandelen kunnen worden geraakt of profiteren misschien juist? Kost de Brexit u geld of kunt u er ook aan verdienen? 

En wat zijn nu de scenario’s voor de komende maanden en daarna? Met welke impact op de economie en op beleggingen? Daarover praat Peter Siks met Brexit-volger Ronald Veerman en Groot-Brittannië-belegger Simon van Veen van ProBeleggen. 

Meld u snel aan voor dit webinar op donderdag 14 februari en be prepared for Brexit!

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Een analyse van de actuele stand van zaken en verwachte scenario’s.
 • De mogelijke weerslag op financiële markten, sectoren en ondernemingen.
 • De gevolgen voor de Nederlandse, Europese en Britse economie.
 • Gesprek over de kansen en bedreigingen van uw beleggingen.
 • Welke Nederlandse aandelen zijn het meest gevoelig voor de Brexit
 • Tips hoe u kunt speculeren op een goede of juist minder goede afloop van het Britse vertrek uit de EU

 

Is dit webinar iets voor u?

Als u wilt weten hoe de Brexit uw beleggingen kan raken moet u zeker dit webinar kijken. Besproken wordt hoe u risico’s voor uw portefeuille kunt beperken en hoe u eventueel kunt inspelen op een aantal scenario’s.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

14 feb
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Simon van Veen

  Simon van Veen is verbonden aan het beleggersplatform ProBeleggen.nl. Zijn portefeuille bestaat uit aandelen met dividend en een duurzaam bedrijfsmodel.

 •  

  Ronald Veerman

  Ronald Veerman is financieel expert bij BinckBank. Daarvoor was hij jarenlang actief als financieel journalist in onder andere Den Haag, Brussel en Amsterdam. Het meest recent als hoofdredacteur van De Financiele Telegraaf (DFT).

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66