Kansen op de beurs

Middenvelders voor de lange adem, opties in de spits 
di
19
mrt
bincknederland/20190319_1

Wie webinars van Hans Oudshoorn volgt, weet dat hij belegt als een voetbalcoach. In de sessie ‘Obligaties met Oudshoorn’ stond de achterhoede in de schijnwerpers. In ‘Kansen op de beurs’ staan vooral het middenveld en de voorhoede centraal. 

De toegenomen beweeglijkheid op de beurzen maakt dat het uitdagende tijden zijn voor beleggers op zoek naar rendement. Toch biedt deze markt wel degelijk kansen. Tijdens de uitzending zoomt Hans in op gestructureerde producten zoals Memory Coupon Notes en bespreekt hij de toegevoegde waarde van dividend ETF’s. Ook staat hij stil bij mondiale thematische ontwikkelingen en hoe u daarop kunt inspelen. Daarnaast bespreekt hij een aantal optiestrategieën waarmee u de risico’s verkleint én de kans op koerswinst vergroot. Overkoepelend geeft Hans aan op welke plek in het veld de verschillende producten horen, en natuurlijk wat de risico’s zijn. 

Meld u nu aan voor het webinar op dinsdag 19 maart. 

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Memory Coupon Notes: beleggen met een veiligheidsmarge
 • Waarde toevoegen met dividend-ETF's
 • Sectorbeleggen: inspelen op mondiale thema’s
 • Risico’s verkleinen en rendementskansen vergroten met opties

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen, ETF’s en opties. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. 

Let op! Hans heeft flink wat te bepreken. Dit webinar kan daarom iets langer duren dan een uur.


Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

19 mrt
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66