Haal nóg meer uit uw Binck rekening

8 slimmigheidjes van BinckBank 
ma
21
okt
bincknederland/20191021_1

In dit webinar staan de meer geavanceerde mogelijkheden die BinckBank biedt voor beleggers centraal. Die variëren van het extra rendement maken door het uitlenen van uw effecten tot het inleggen van een stoploss order die de koers volgt. Beleggerstrainer Peter Siks legt uit waar u deze diensten en functionaliteiten vindt, hoe ze werken en wat de mogelijke risico's zijn. Het webinar is geschikt voor gevorderde beleggers die meer willen halen uit de Binck platformen zoals de website en de handelsapplicatie Binck ProTrader. Dit webinar is een vervolg op het webinar 'Haal meer uit uw Binck rekening'.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Onderstaande onderwerpen passeren zeker de revue:

 1. Het gemak van “de adviezen”
 2. Interpretatie van fundamentele analyse cijfers
 3. Geavanceerde orders: Koerslimiet, Trailing-stop en Bracket-limiet. 
 4. Meer rendement uit uw aandelen met Securities Lending*
 5. Protrader: snel handelen met quick order ticket en trade ladder
 6. ProTrader: meer over de optie tooling
 7. ProTrader: zelf technische analyses maken
 8. Margin slim inrichten en Portfolio Based Margin**

* Lees meer over de werking en risico's van dit product in de handleiding Securities Lending.
** Dit onderwerp is alleen geschikt voor gevorderde beleggers met een hoge risicoacceptatie

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Wilt u (nog) meer halen uit uw rekening bij BinckBank? Dan is het een must om dit webinar te volgen dat plaatsvindt op maandag 21 oktober om 20.00 uur. U steekt er zeker wat van op. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om uw vragen te stellen.  


Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

21 okt
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66