ETF’s onder een vergrootglas

Waar moet u op letten bij het kiezen van een ETF? 
ma
11
nov
bincknederland/20191111_1

De ETF is voor menig belegger al een solide bouwblok van de portefeuille. De spreiding en transparantie van het product zijn belangrijke redenen voor het wereldwijde succes. En juist omdat het zo populair is, is meer kennis altijd welkom.

In dit webinar gaat beleggerstrainer Peter Siks in gesprek met Bouke van den Berg van VanEck. Samen zullen zij de ETF onder het vergrootglas leggen en een aantal ‘achter de komma vragen’ beantwoorden. Enige basiskennis over wat een ETF is wordt wel van u verwacht.

Als geïnteresseerde belegger mag u dit webinar niet missen. Komt u ook? Meld u kosteloos aan voor dit webinar op maandag 11 november.

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • Wat betekent het als een ETF het woord UCITS in haar naam heeft?
 • Wat is het verschil tussen fysiek replicatie - en ‘swap based’ ETF’s?
 • Hoe voorkomt u dividendlekkage?
 • Welke ETF’s heeft VanEck op het schap?
 • Wat zijn de risico's van ETF's?


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag nog meer willen weten over ETF’s. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

11 nov
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Bouke van den Berg

  Bouke is hoofd van Business Development Benelux & Nordics bij VanEck Europe.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66