Beleggen in China en India

Hoe kunt u beleggen in groeimarkten? 
di
17
dec
bincknederland/20191217_1

Wat van ver komt is lekker is een bekend Nederlands spreekwoord. Maar geldt dat ook voor beleggen? De Indiase en Chinese economieën worden steeds belangrijker op het wereldtoneel. Maar welke kansen biedt dit voor u als belegger? Wel of niet instappen? En zo ja, hoe dan? Dit zijn de vragen waar u antwoord op krijgt in dit webinar.

Beleggerstrainer Peter Siks gaat in gesprek met Lodewijk van der Kroft van Comgest. Dit fondshuis is al jaren actief in de Emerging Markets en heeft een duidelijke visie ontwikkeld hoe daar succesvol te beleggen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn de belangrijkste economische overeenkomsten én verschillen tussen deze twee landen
 • Hoe kunt u daar als belegger in participeren
 • De visie van Comgest op deze markten.
 • Aandacht voor het optimaal managen van de risico’s die gepaard gaan met beleggen in Emerging Markets.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Om het webinar goed te kunnen volgen heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Het webinar is geschikt voor alle beleggers die meer willen weten over twee van de grootste economieën ter wereld. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

17 dec
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Lodewijk van der Kroft

  Lodewijk van der Kroft is Managing Director bij Comgest Benelux

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66