Wordt 2020 een topjaar voor beleggers?

De visie van Steen Jakobsen 
di
21
jan
bincknederland/20200121_1

De internationaal vermaarde macro-economische beleggingsstrateeg van Saxo Bank – Steen Jakobsen - geeft in dit webinar zijn visie op het aankomende beleggingsjaar. Steen staat bekend om zijn directheid en vaak contraire visie op de markt. Het belooft een inspirerend webinar te worden. U krijgt duiding over lage rente, kans op een wereldwijde recessie, toenemende spanningen in de wereld en uiteraard de onvoorspelbare president Trump. En u wordt deelgenoot van de gedachtewereld van een eigenzinnige denker wiens werk het is om de impact van wereldwijde gebeurtenissen te vertalen naar u als belegger.

Let op: de presentatie is in het Engels. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden
 • De visie op de aandelen-, valuta- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden en welke te overwegen
 • En natuurlijk is er aandacht voor de risico's

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Als belegger mag u dit webinar niet missen, maar om het webinar goed te kunnen volgen is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk.Meld u kosteloos aan voor dit webinar op dinsdag 21 januari. Uiteraard kunt u uw vragen stellen tijdens de uitzending.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

21 jan
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Steen Jakobsen

  Steen Jakobsen  is Chief Economist & CIO van Saxo Bank

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66