Profiteren van het achtste wereldwonder

Tips en trucs voor dividendbeleggers 
wo
22
apr
bincknederland/20200422_1

Dividend heeft voor veel beleggers een grote aantrekkingskracht. Het is altijd prettig als een investering een bepaalde kasstroom genereert. Het ontvangen van dividend op aandelen die u gekocht heeft uit het dividend is een dergelijk sterk effect, dat Albert Einstein het zelfs omschreef als het achtste wereldwonder. Sterker nog, wie zoekt naar extra inkomsten uit zijn beleggingen of vermogensgroei op lange termijn lijkt niet om sterke dividendspelers heen te kunnen. Maar hoe selecteert u de juiste voor uw basisopstelling? En hoe groot wordt het effect van de coronacrisis op de dividenduitkeringen van bedrijven? Tijdens het webinar geeft Hans Oudshoorn op deze en andere vragen de antwoorden.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat is dividend eigenlijk?
 • De impact van de coronacrisis op dividenduitkeringen
 • Het belang van het opnieuw investeren van dividend
 • De vuistregels voor het vinden van ‘dividendtoppers’
 • De kenmerken en risico’s  van dividend ETF’s

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die hun kennis over het begrip ‘dividend’ willen vergroten. Basiskennis over aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s is een pre. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om vragen te stellen. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

22 apr
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66