De impact van de Amerikaanse verkiezingen

Trump of Biden en de gevolgen voor beleggers 
ma
26
okt
bincknederland/20201026_1

Op drie november is het zo ver. De volgende president van de Verenigde Staten wordt gekozen. Wordt het wederom Trump? Of neemt Democraat Joe Biden het stokje over? Daar is nu nog weinig over te zeggen, maar dat het belangrijk is, dat staat als een paal boven water. De Verenigde Staten zijn nog steeds de grootste economie ter wereld en nog steeds leidend als beleggersland.  

In dit webinar legt beleggerstrainer Peter Siks uit wat u als belegger van de Amerikaanse verkiezingen gaat merken. Wat zijn de verwachtingen rondom de dollar, het ruime monetaire beleid, de belastingen, de relatie met China en de omgang met de grote Amerikaanse multinationals? Kortom, allemaal belangrijke zaken die de markt in beweging kunnen zetten.

Wat kunt u zoal verwachten

 • De belangrijkste beloftes (en mogelijke impact daarvan) per kandidaat
 • Hoe kijkt de markt naar de verkiezingen
 • Hoe kunt u hier verstandig op anticiperen
 • Welke risico's zijn er voor beleggers

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een aanrader voor alle beleggers die graag meer willen weten over het belang van de Amerikaanse verkiezingen en de mogelijke gevolgen voor beleggers. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Niveau

Details

26 okt
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66