Binck Academy

Alles voorhanden om een betere belegger te worden.

Waar wilt u meer over leren?

 

Beginnen met beleggen

Zet u uw eerste stappen op de beurs en wilt u meer leren over beleggen? Kom meer te weten over de basics van beleggen zoals de werking en risico's van beleggingsproducten en het belang van spreiding.

Alles over starten met beleggen
 

Zelf vermogen opbouwen

Bent u al bekend met basics van beleggen en wilt u weten hoe u zelf een (brede) beleggingsportefeuille kunt samenstellen en onderhouden? Leer alles over slimme beleggingsstrategieën en analysemethoden om op lange termijn vermogen op te bouwen. 

Alles over vermogen opbouwen
 

Succesvol traden

Wilt u actief beleggen op de beurs? En voelt u zich comfortabel met de verhoogde risico's die het snel in- en uitstappen in aandelen, turbo's en opties met zich meebrengt? Leer alles over slimme handelsstrategieën en day(trading).

Alles over succesvol traden

De Binck Academy

Rendement behalen en vermogen opbouwen willen we allemaal, maar hoe wordt u een goede en slimme belegger? De Binck Academy kan u daarbij helpen!

Meer over de Binck Academy

Video thumbnail
 

Peter Siks

Als oud-optiehandelaar kan Peter u echt alles vertellen over de werking van opties. Ook als u meer wilt weten over turbo's en daytrading bent u bij hem aan het goede adres.

Meer over Peter

 

Hans Oudshoorn

Hans benadert beleggen als een voetbalcoach. Hij gaat op zoek naar een passende opstelling voor alle linies op het veld. Hans weet alles van obligaties, technische en fundamentele analyse.

Meer over Hans

 

Ronald Veerman

Ronald is dé expert als het gaat om onderzoek naar beleggingstrends. Ook weet hij alles van personal finance onderwerpen zoals pensioen, fiscaliteiten en de spaarmarkt.

Meer over Ronald