Alles over optiestrategieën

Voor elke beleggingsvisie een strategie 
di
07
mei
bincknederland/20190507_2

Opties kunt u zowel kopen als schrijven en daardoor ontstaan er interessante mogelijkheden voor beleggers. Het combineren van opties, soms ook met aandelen, noemen we ook wel optiestrategieën. Daarmee kunt u inspelen op zowel een stijgende, als op een zijwaartse of dalende beweging van een index of aandeel. Eigenlijk kunt u elke visie op een onderliggende waarde vertalen in een optiestrategie. Tijdens dit webinar laat beleggerstrainer Peter Siks aan de hand van concrete voorbeelden zien wat de kenmerken zijn van een aantal optiestrategieën en natuurlijk waar de risico’s liggen. 

WAT KUNT U ZOAL VERWACHTEN?

 • De belangrijkste verschillen tussen het kopen en schrijven van opties
 • Een aantal handelsstrategieën met actuele voorbeelden
 • De optiestrategie Iron Condor onder een vergrootglas
 • Wat zijn de specifieke risico’s van beleggen in opties?

Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

IS DIT WEBINAR IETS VOOR U?

Het webinar is een must voor ervaren beleggers met een hoge risicoacceptatie die al bekend zijn met ‘de basics’ van opties. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

07 mei
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66