De invloed van uw brein op uw beleggingsresultaat

Waarom emoties beleggers soms in de weg zitten 
ma
10
feb
bincknederland/20200210_1

Zelf verantwoordelijkheid nemen voor onze financiële toekomst is belangrijker dan ooit. Maar zijn we als mens wel geschikt om de juiste keuzes te kunnen maken als het om financiën gaat? Want beleggers zijn niet altijd rationeel en worden beïnvloed door hun eigen vooroordelen.

In dit webinar gaat beleggerstrainer Peter Siks hierover in gesprek met Yaela van Raalte, hoofd van Investment Management binnen Binck.

Beide sprekers nemen u graag mee in de wondere wereld van beleggen en de invloed van ‘uw denken’ op uw beleggingsbeslissingen.  Ook leggen ze uit hoe vermogensbeheer van BinckBank emoties uitschakelt door slimme technologie en actieve risicobeheersing.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn drie veel gemaakte denkfouten bij beleggen
 • Hoe voorkomt u denkfouten
 • Drie voordelen van zelf beleggen en laten beleggen
 • Drie nadelen van zelf beleggen en laten beleggen

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een aanrader voor alle beleggers die graag meer inzicht willen in hun eigen denkprocessen rondom (laten) beleggen. En met deze inzichten kunt u zeker uw voordeel doen! Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

10 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Eduard Hoorenman

  Eduard is manager investment strategy en verantwoordelijk voor de beleggingsmodellen van Binck Select, Comfort en Forward.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66