Economische vooruitblik met Steen Jakobsen

De visie van een contraire denker 
ma
24
aug
bincknederland/20200824_1

Iedere belegger is zeker nu op zoek naar duiding over wat er in de wereld gebeurt. En dat is aardig wat: de impact van de Coronacrisis, de acties van de overheden en centrale banken, toenemende spanningen in de wereld en uiteraard de onvoorspelbare president Trump. Hoe prettig is het dan om deelgenoot te mogen zijn van de gedachtenwereld van een eigenzinnige denker die de impact van wereldwijde gebeurtenissen kan vertalen naar u als belegger? In dit webinar geeft de internationaal vermaarde macro-economische beleggingsstrateeg van Saxo Bank – Steen Jakobsen - zijn visie op de huidige markt en spreekt zijn verwachting uit voor het najaar.

Let op: de presentatie is in het Engels. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden
 • De visie op de aandelen-, valuta- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden, welke te overwegen
 • Hoe kunt u zich in deze markt als belegger positioneren 

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Als belegger mag u dit webinar niet missen, maar om het webinar goed te kunnen volgen is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk. Meld u kosteloos aan voor dit webinar op maandag 24 augustus. Uiteraard kunt u uw vragen stellen tijdens de uitzending.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

24 aug
60 minuten

Sprekers

 •  

  Steen Jakobsen

  Steen Jakobsen  is Chief Economist & CIO van Saxo Bank

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66