Haal meer uit uw vermogen

Drie mogelijkheden om meer rendement te halen uw beleggingen 
ma
30
nov
bincknederland/20201130_1

Dit webinar gaat over wat de meeste beleggers aan zou moeten spreken: hoe haal ik meer uit mijn vermogen? Beleggerstrainer Peter Siks neemt drie (van meerdere) mogelijkheden onder de loep. Ten eerste kijkt hij naar het uitlenen van effecten die u in portefeuille heeft. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen van Securities Lending? Daarnaast bespreekt Peter de toegevoegde waarde van gedekt call opties schrijven. Hoe gaat dit in zijn werk en is het niet risicovol? Tot slot leert u hoe u door put opties te schrijven aandelen 'met korting' kan aankopen. Uiteraard wordt er ruim aandacht besteed aan zowel de risico’s als kansen die deze toepassingen met zich meebrengen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • De ins en outs van Securities Lending
 • De kracht van het schrijven van calls op uw aandelenbezit
 • Hoe koopt u aandelen met korting 
 • En natuurlijk aandacht voor de risico's

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor de belegger die geen beginner meer is en graag meer wil weten over de mogelijkheden die er zijn om rendement op het vermogen te maken. Uiteraard heeft u tijdens dit webinar de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie. 

Bij het ongedekt schrijven van put opties bent u verplicht margin aan te houden. Dit is een borgstelling omdat u een risico aangaat waarvan het nog niet duidelijk is wat de financiële consequenties zijn.

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van BinckBank het Essentiële-informatiedocument van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

30 nov
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66