De economie volgens Jaap van Duijn

De visie van een beursveteraan 
di
15
dec
bincknederland/20201215_1

Beleggingsjaar 2020 gaat nu al de boeken in als een bijzonder jaar. En wie kan zo'n roerig beleggingsjaar beter in perspectief zetten dan beursveteraan Jaap van Duijn? En Jaap kijkt ook vooruit; wat zullen de thema’s voor 2021 (en verder) voor beleggers zijn? Er is genoeg stof voor een onderhoudend uur met een man met een bijzondere staat van dienst.  Deze zwaargewicht kan als geen ander de grote lijnen schetsen waar we voor staan. Als u op zoek bent naar meer duiding vam het economische landschap, dan mag u dit webinar niet missen. 

 • Hoe kijkt hij (kort) terug op beleggingsjaar 2020
 • Wat is de visie van Jaap op de aandelen- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden? En welke te overwegen?
 • Hoe kunt u uw marktrisico verminderen?


Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer inzicht willen in de macro-economische visie van Jaap van Duijn. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

15 dec
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Jaap van Duijn

  Jarenlang was prof.dr. Jaap van Duijn het gezicht van Robeco, aan welk bedrijf hij van 1983 tot aan zijn pensionering in 2005 verbonden was.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66