Economische vooruitblik met Steen Jakobsen

De visie van een contraire denker 
ma
04
jan
bincknederland/20210104_1

De internationaal vermaarde macro-economische beleggingsstrateeg van Saxo Bank – Steen Jakobsen - zal in dit webinar zijn visie geven op de huidige markt en wat hij verwacht van het aankomende beleggingsjaar. Steen staat bekend om zijn directheid en vaak contraire visie op de wereld om ons heen. Fameus zijn de jaarlijkse ‘Outrageous Predictions’ van hem. Het belooft een intrigerend en inspirerend webinar te worden waar uw fantasie zeker geprikkeld zal worden. Meld u dus kosteloos aan voor dit webinar op maandag 4 januari. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden
 • De visie op de aandelen-, valuta- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden, welke te overwegen
 • Hoe kunt u zich in deze markt als belegger positioneren 

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Als belegger mag u dit webinar niet missen, maar om het webinar goed te kunnen volgen is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk. Meld u kosteloos aan voor dit webinar op maandag 4 januari. Uiteraard kunt u uw vragen stellen tijdens de uitzending.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

04 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Steen Jakobsen

  Steen Jakobsen  is Chief Economist & CIO van Saxo Bank

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66