Beleggen in goud, hoe doe ik dat?

Welke plaats verdient goud in een beleggingsportefeuille? 
ma
11
jan
bincknederland/20210111_1

Goud blijft door de eeuwen heen aantrekkingskracht op vrijwel iedereen uitoefenen. Zeker nu de goudprijs de afgelopen jaren naar recordhoogtes is gestuurd door factoren als de ongebreidelde schuldopbouw door de overheid. In dit webinar praat Peter Siks met de Belgische professor en beleggingsexpert Jan Longeval over alle facetten van dit edelmetaal. Ook geeft Longeval, auteur van het aan goud gewijde boek Heavy Metal, aan welke plaats goud in een beleggingsportefeuille verdient en hoe u als belegger dat vorm kunt geven.  Kortom, als u de voor- en nadelen van beleggen in goud echt wil begrijpen en geïnteresseerd bent in een heldere langetermijnvisie op goud en de economie, dan mag u dit webinar niet missen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Is goud een goede langetermijnbelegging
 • Wat de verschillen zijn tussen beleggen in goud, zilver, platina of palladium
 • Waarom vraag en aanbod van fysiek goud niet de goudprijs bepalen
 • Welke mogelijkheden zijn er om in goud te beleggen en wat zijn de risico's.


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over beleggen en een interesse in goud. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar 11 januari 2021. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

11 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Jan Longeval

  Jan Longeval is onafhankelijk financieel expert en docent aan de Vlerick Business School. Ook is hij auteur van het boek Heavy Metal - alles wat je moet weten over beleggen in goud.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66