De favoriete aandelen voor 2021

De lijstjes van Nico Inberg en Albert Jellema 
di
19
jan
bincknederland/20210119_1

We hebben een ongekend beleggingsjaar achter de rug. Van ‘niets aan de hand’ tot een ongekend scherpe daling en vervolgens een onverwacht en zeer sterk herstel. Maar hoe nu verder? Wat gaat 2021 beleggers brengen? Zet het economisch herstel door? Of krijgen we te maken met een ongekende faillissementsgolf?  En hoe zit het met de handelsoorlog tussen China en de US? Allemaal vragen die menig belegger bezig houden. De twee door de wol geverfde beleggingsexperts - Albert Jellema en  Nico Inberg - delen in dit webinar hun visie op de huidige markt en hun verwachtingen voor 2021.  

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat zijn op dit moment de grootste onzekerheden?
 • De visie op de aandelen- en rentemarkt
 • Welke sectoren te mijden? En welke te overwegen?
 • Welke individuele aandelen staan op favorietenlijst


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

 

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten van de visie van Nico Inberg en Albert Jellema. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen. 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

19 jan
60 minuten

Sprekers

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

 •  

  Nico Inberg

  Nico Inberg is head of Markets & Research IEX Group, voormalig partner Optiver en Cebulon en analyseert aandelen voor IEX Premium. In 2017 won hij de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

 •  

  Albert Jellema

  Albert Jellema is verbonden aan het beleggersplatfor en maakt gebruik van fundamentele analyse om zijn beleggingskeuzes te maken. Bij ProBeleggen beheert hij een portefeuille die bestaat uit Nederlandse aandelen.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66