Hoog dividend beleggen in de VS

Hoe kunt u inkomen halen uit uw beleggingen? 
di
02
feb
bincknederland/20210202_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

Dit webinar staat in het teken van het verwerven van (passief) inkomen uit dividend van Amerikaanse bedrijven. Deze beleggingsvorm kan gezien worden als alternatief voor beleggen voor koerswinst. Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die – maandelijks of per kwartaal - een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Er is sprake van een ware “dividendcultuur”, die sterk wordt ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid met als doel om particuliere beleggers in de gelegenheid te stellen te beleggen voor bijvoorbeeld hun pensioen. Peter Siks gaat hierover in gesprek met Fred Hendriks, de auteur van het boek: “Beter beleggen dan de bank” die van hoog dividend beleggen zijn specialisme heeft gemaakt.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat is dividend en waarom is dat belangrijk?
 • Waarom is (hoog)dividendbeleggen in de VS aantrekkelijker?
 • Welke fondstypen komen in aanmerking?
 • Hoe creëert u uw eigen plan voor (passief) inkomen?
 • Hoe gaat u om met rendement, risico en (dividend) belasting?


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor iedere belegger die geïnteresseerd is in het verwerven van passief inkomen door middel van hoog dividendbeleggen. Uiteraard heeft u tijdens het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Voor wie zich vast wat wil inlezen, op www.beterbeleggendandebank.nl is meer te vinden over deze aanpak.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

02 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Fred Hendriks

  Fred Hendriks is auteur van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’ en gespecialiseerd in beleggen in hoog dividend aandelen in de VS.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66