Beginnen met turbo’s op aandelen

Alles over de basics van beleggen in turbo’s 
wo
10
feb
bincknederland/20210210_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

Dit webinar is een reclame-uiting voor Binck turbo’s. Turbo’s zijn complexe beleggingsproducten. BinckBank vindt het belangrijk dat u begrijpt wat de kansen en risico’s van dit soort producten zijn. Daarom kun u hier de prospectus lezen. De prospectus is echter geen aanprijzing om te gaan handelen in dit product. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen.

Met turbo’s kunt u dankzij een hefboom met een beperkte investering versneld profiteren van een stijging of daling van een bepaalde onderliggende waarde. Meestal is dat een aandeel, maar het kan ook index of grondstof zijn. De keerzijde is dat u natuurlijk ook uw gehele inleg kunt verliezen met turbo’s. De relatieve eenvoud van het product en de veelzijdigheid van het instrument – turbo’s zijn zowel defensief als offensief te gebruiken - maakt ze populair onder beleggers.

Tijdens het webinar van woensdag 10 februari leert beleggerstrainer Hans Oudshoorn u de basisbegrippen van turbo’s. Ook krijgt u handige tips & tricks hoe u turbo’s in de praktijk kunt toepassen. Hans zal dan ook een uitstapje maken naar de wereld van technische analyse. Aan de hand van actuele voorbeelden zal hij een aantal trading setups bespreken. Uiteraard met oog voor een gezonde risico-rendementsverhouding.

Wat kunt u zoal verwachten

 • De werking van turbo’s long en turbo’s short
 • Welke turbo koop ik; waarom en wanneer?
 • Live inzoomen op actuele voorbeelden
 • Integraal: de risico’s, kosten en het belang van turbo's en risicomanagement

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor (actieve) beleggers met kennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook uw kennis van beleggingsproducten verbreden? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u middels een chat-functie de mogelijkheid om vragen te stellen.

Turbo’s zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie en zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert BinckBank inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo en aan het verschil tussen de bied- en de laatprijs wanneer u een turbo aan- of verkoopt. Naast de financieringskosten wordt het rendement van uw Binck turbo ook beïnvloed door de indirecte transactiekosten (spreadkosten). Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus en de definitieve voorwaarden te raadplegen. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de turbo raadplegen waarin u wilt beleggen. 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

10 feb
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66