Trading met technische analyse

Inspelen op actuele marktbewegingen 
do
04
mrt
bincknederland/20210304_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

Hoe actiever u echter belegt, des te belangrijker korte termijn bewegingen zijn en hoe relevanter technische analyse wordt. Tijdens het webinar 'Trading met technische analyse' van donderdag 4 maart maakt beleggerstrainer Hans Oudshoorn samen met de ervaren TA-specialist Bart Peters een rondje langs de financiële markten. Aan de hand van actuele voorbeelden en op basis van diverse TA-indicatoren en koerspatronen leren ze u trends en koersdoelen te herkennen. Uiteraard met oog voor een aanvaardbare risico-rendementsverhouding.

Aangezien technische analyse draait om ‘timing, trends en targets’, kunt u verwachte bewegingen goed bespelen met opties. Onder het motto ‘een optie voor elke marktsituatie’ staan Bart en Hans dan ook stil bij het optimaal inzetten van optiestrategieën voor het actieve deel van de portefeuille.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Een update van de markt en hoe om te gaan met volatiliteit
 • Hoe kunt u aandelen en markten beoordelen als technisch analist?
 • Live inzoomen op actuele voorbeelden
 • Slim inspelen op koersbewegingen met opties
 • Integraal: het belang van risicomanagement


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor zeer actieve beleggers met kennis over opties en die bekend zijn met technische analyse. Wilt u ook uw technische aanpak verfijnen en gefundeerde beleggingskeuzes maken? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

 

Over opties

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Opties zijn niet geschikt voor beginnende beleggers omdat het complexe beleggingsproducten zijn. Voor de geïnformeerde beleggers zijn opties mogelijk geschikt. Dit komt omdat opties niet alleen offensief ingezet kunnen worden maar ook defensief. Denk hierbij aan het kopen van puts ter bescherming of het gedekt schrijven van call opties dat enige buffer voor een neerwaartse beweging geeft. Voor gevorderde beleggers zijn opties geschikt omdat deze belegger in staat wordt geacht een juiste inschatting van de risico’s die behoren bij het beleggen in opties.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

04 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

 •  

  Bart Peters

  Bart Peters heeft een achtergrond als beurshandelaar, is gespecialiseerd in technische- en fundamentele analyse en heeft veel ervaring in de handel van derivaten.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66