Beleggen in tech aandelen

Hoe belegt u in de nieuwe Apple, Tesla of Amazon? 
ma
08
mrt
bincknederland/20210308_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

Beleggen in tech aandelen heeft de belegger de laatste jaren geen windeieren gelegd. In 2020 hebben we door COVID-19 binnen korte tijd een gigantische digitale transformatie doorgemaakt. De sector heeft uitstekende rendementen laten zien, maar de vraag die dan direct volgt is: zal dit de komende tijd zo blijven? Voor deze en andere vragen organiseren we op maandag 8 maart een webinar over de technologiesector. Als expert hebben we Marc Langeveld uitgenodigd. Marc is al meer dan 30 jaar belegger en gespecialiseerd in technologie. Hij is onder andere verbonden aan Econopolis waar hij Senior Portfolio Manager is van het Exponential Technologies fonds. Voor actieve beleggers die nog beter hun tech aandelen willen selecteren, is dit webinar een absolute must.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Het belang van Fundamentele Analyse
 • Wat zijn de belangrijkste ratio’s om naar te kijken
 • Hoe vertaalt u de inzichten naar beleggingsstrategie
 • Wat zijn de grootste risico’s van beleggen in technologie?

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.


Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is geschikt voor gevorderde beleggers die meer willen weten over de technologie sector en aandelenselectie. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

08 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Marc Langeveld

  Marc Langeveld heeft een lange staat van dienst in de beleggingswereld en was 10 jaar portfolio manager van het Antaurus Europe Fund. Nu gaat hij bij ProBeleggen op zoek naar de winnaars van morgen in de technologie sector.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66