Aangiftetips van FiscAlert

Haal het meeste uit uw belastingaangifte 
wo
17
mrt
bincknederland/20210317_1

NB. Wegens ziekte van de gastspreker hebben wij helaas dit webinar moeten afgelasten.

Binnenkort moet u belastingaangifte doen over 2020. Daarom brengen we graag het thema webinar ‘Aangiftetips van FiscAlert’ van woensdag 17 maart onder uw aandacht. Beleggerstrainer Hans Oudshoorn zal samen met Marcel Piket, hoofdredacteur van FiscAlert, essentiële belastingzaken bespreken. Met deze slimme en praktische aangiftetips kunt u veel besparen en laat u geen geld liggen bij de Belastingdienst. Hopelijk kunnen we uw aangifte wat makkelijker én toch nog iets leuker maken.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat is dit jaar nieuw
 • Praktische aangiftetips
 • Wat moet u wel en niet aangeven als vermogen
 • Waar gaat het heen met box 3

Is dit webinar iets voor u?

Wilt u uw aangifte over 2020 geheel in orde maken? Dan mag u dit webinar niet missen! Inschrijven is kosteloos en uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

BinckBank verstrekt geen fiscaal advies. Uw fiscale behandeling hangt mogelijk ook af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Voor meer informatie over uw fiscale situatie adviseren wij u contact op te nemen met een fiscaal adviseur.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

17 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

 •  

  Marcel Piket

  Marcel Piket is hoofdredacteur van FiscAlert en heeft een zelfstandige praktijk voor belastingadvies en financiele planning. FiscAlert is het onafhankelijke tijdschrift voor iedereen die zijn belastingen en overige financiele zaken perfect op orde wil hebben.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66