Kansen op de beurs

Middenvelders voor de lange adem 
do
25
mrt
bincknederland/20210325_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

Wie webinars van beleggerstrainer Hans Oudshoorn volgt, weet dat hij belegt als een voetbalcoach. In de evergreen ‘Kansen op de beurs’ staat het middenveld centraal. Tijdens deze uitzending bespreekt Hans de toegevoegde waarde van converteerbare obligaties en gaat hij in op de kansen van de energietransitie en het belang van schone energie. Ook staat hij stil bij de groei van de halfgeleiderindustrie en hoe u daarin eenvoudig breed gespreid – een primeur voor Nederlandse beleggers – kunt investeren. Daarnaast bespreekt hij een aanvallende middenvelder: een optiestrategie waarmee u de risico’s verkleint én de kans op koerswinst vergroot. Overkoepelend geeft Hans aan op welke plek in het veld de verschillende producten horen, en wat de risico’s zijn.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Converteerbare obligaties: verdedigende middenvelders met aanvallende impulsen
 • Schone energie: duurzaam scoren op de beurs
 • Chipmachinefabrikanten: meeliften met de groeiende behoefte aan halfgeleiders
 • Risico’s verkleinen en rendementskansen vergroten met opties

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen, ETF’s en opties. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar donderdag 25 maart 2021. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Over opties

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Opties zijn niet geschikt voor beginnende beleggers omdat het complexe beleggingsproducten zijn. Voor de geïnformeerde beleggers zijn opties mogelijk geschikt. Dit komt omdat opties niet alleen offensief ingezet kunnen worden maar ook defensief. Denk hierbij aan het kopen van puts ter bescherming of het gedekt schrijven van call opties dat enige buffer voor een neerwaartse beweging geeft. Voor gevorderde beleggers zijn opties geschikt omdat deze belegger in staat wordt geacht een juiste inschatting van de risico’s die behoren bij het beleggen in opties.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

25 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66