De kracht van dividend

Tips en trucs voor dividendbeleggers 
wo
31
mrt
bincknederland/20210331_1

Dividend heeft voor veel beleggers een grote aantrekkingskracht. Het is altijd prettig als een investering een bepaalde kasstroom genereert. Sterker nog, wie zoekt naar extra inkomsten uit zijn beleggingen of vermogensgroei op lange termijn kán niet om sterke dividendspelers heen. Maar hoe selecteert u de juiste voor uw basisopstelling? Tijdens het webinar van woensdag 31 maart zal beleggerstrainer Hans Oudshoorn op deze en andere vragen een antwoord geven. Ook gaat hij in op de opbouw van een solide dividendportefeuille en de rol daarbij van beleggingsfondsen en ETF’s. Natuurlijk staat hij ook stil bij de risico's van deze beleggingsproducten.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Wat is dividend eigenlijk en hoe werkt een uitkering?
 • Het belang van het opnieuw investeren van dividend
 • De vuistregels voor het vinden van ‘dividendtoppers’
 • Gemakkelijk gespreid beleggen met een aantrekkelijk dividend


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Wat kunt u zoal verwachten?

Het webinar is een must voor alle beleggers die hun kennis over het begrip ‘dividend’ willen vergroten. Basiskennis over aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s is een pre. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om vragen te stellen. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

31 mrt
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66