Sectorbeleggen in thema’s en trends

Slim voorsorteren op de ontwikkelingen van morgen 
wo
07
apr
bincknederland/20210407_1

NB. In verband met de invoering van de avondklok, hebben wij de aanvangstijd van het webinar moeten vervroegen naar 19:00.

De opkomst en opmars van nieuwe sectoren biedt investeringskansen in landen én bedrijven die kunnen uitgroeien tot de toonaangevende marktleiders van morgen. In dit webinar vertelt beleggerstrainer Hans Oudshoorn hoe u met een deel van uw portefeuille kunt beleggen in elektrische automakers en producenten van een nieuwe generatie batterijen die daarvoor nodig is. Ook staat hij stil bij de opmars van ‘de cloud’ en de kansen die dat biedt voor u als belegger. Én hoe u efficiënt – met aandacht voor dividend – kunt meeliften met slimme investeerders: private equity.

Kortom, als u ideeën op wilt doen met een knipoog naar de toekomst, dan mag u dit webinar niet missen. 

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Sectorbeleggen: slim satellieten selecteren
 • Elektrische auto’s en de nieuwe generatie batterijen: instappen met een schoon geweten
 • Beleggen in de cloud: in de wolken met uw beleggingen
 • Efficiënt mee-investeren met private equity
 • Integraal: de aandachtspunten en risico’s

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar woensdag 7 april 2021. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

07 apr
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66