Sectorbeleggen in de trends van de toekomst

Slim voorsorteren op de groeithema’s van morgen 
do
17
jun
bincknederland/20210617_1

De opmars en bloei van nieuwe sectoren biedt beleggingskansen in landen én bedrijven die kunnen uitgroeien tot de vooraanstaande marktleiders van morgen. In dit webinar vertelt beleggerstrainer Hans Oudshoorn hoe u met een deel van uw portefeuille kunt beleggen ‘in blockchain’, bekend van de techniek achter de bitcoin. Ook staat hij stil bij de opkomst van duurzame voeding en de kansen die dat biedt voor u als belegger. Én hoe u efficiënt kunt meeliften met de ontwikkeling van de markt voor medische apparaten, gezondheidszorg en welzijn.

Kortom, als u ideeën op wilt doen met een knipoog naar de toekomst en de risico’s van deze beleggingen? Dan mag u dit webinar niet missen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Sectorbeleggen: slim satellieten selecteren
 • Blockchain: de kansen van beleggen in de techniek van ‘hét digitale logboek’
 • Duurzame voeding: financieel fit met uw beleggingen
 • Medische apparaten, gezondheidszorg en welzijn: ‘blakende beleggingen’ voor de lange termijn
 • Integraal: de aandachtspunten en risico’s

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar donderdag 17 juni 2021 om 19:00 uur. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

17 jun
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66