ETF’s in alle soorten en maten

Accenten voor een gespreide beleggingsportefeuille 
di
22
jun
bincknederland/20210622_1

Het aanbod van indices, thema's en sectoren waarin u tegenwoordig met een ETF kan beleggen lijkt onuitputtelijk. Zo bestaat er - naast de meer bekende ETF's op indices - ook een waterstof ETF en een semi-conductor ETF. Beleggerstrainer Peter Siks en Martijn Rozemuller van VanEck vertellen u er alles over en geven ook aan hoe deze ETF’s een rol kunnen vervullen in een goed gespreide beleggingsportefeuille. 

Wat kunt u zoal verwachten

 • ETF’s in vogelvlucht en de ontwikkelingen in de markt
 • De ETF als bouwblok van de portefeuille
 • Welke meer exotische ETF’s zijn beschikbaar?
 • Hoe kunt u een robuuste ETF-portefeuille opbouwen
 • En natuurlijk aandacht voor de risico's van deze ETF's

Beleggen kent risico’s. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten over ETF’s en welke rol deze kunnen vervullen in een beleggingsportefeuille.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

22 jun
60 minuten

Sprekers

 •  

  Martijn Rozemuller

  Martijn Rozemuller is Managing Director & Head of Europe bij van VanEck Europe

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66