Opties in de praktijk

Aanvallers voor scorend vermogen 
wo
30
jun
bincknederland/20210630_1

In de sessie ‘Kansen op de beurs’ stonden middenvelders met verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen centraal. In het webinar ‘Opties in de praktijk’ van woensdag 30 juni pakt beleggerstrainer Hans Oudshoorn de draad verder op met aanvallende middenvelders, flegmatieke flankspelers en (hangende) spitsen. Hoe kunt u opties slim gebruiken om minder gevoelig te zijn voor koersschommelingen, maar toch profiteren van stijgende aandelenkoersen? En hoe selecteert u de juiste call spread? Ook bespreekt Hans de voor- en nadelen van de strangle en gaat hij aan de slag met ‘synthetische aandelen’.

De rode draad van het webinar? Aan de hand van actuele voorbeelden – waarbij ook enkele TA-grafieken de revue passeren – leren hoe u risico’s van aandelenbeleggingen kunt verlagen en rendementskansen kunt vergroten.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Collar of call spread?
 • Aandelen en opties combineren: de strangle
 • Tijd voor synthetische aandelen: aandelen efficiënt vervangen door opties
 • Risico’s verkleinen, cash flows én rendementskansen vergroten met opties

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met kennis over opties (u weet wat het schrijven van opties is). Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan kosteloos in voor dit webinar woensdag 30 juni 2021 om 19:00 uur. Tuurlijk heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Over opties

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Opties zijn niet geschikt voor beginnende beleggers omdat het complexe beleggingsproducten zijn. Voor de geïnformeerde beleggers zijn opties mogelijk geschikt. Dit komt omdat opties niet alleen offensief ingezet kunnen worden maar ook defensief. Denk hierbij aan het kopen van puts ter bescherming of het gedekt schrijven van call opties dat enige buffer voor een neerwaartse beweging geeft. Voor gevorderde beleggers zijn opties geschikt omdat deze belegger in staat wordt geacht een juiste inschatting van de risico’s die behoren bij het beleggen in opties.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

30 jun
60 minuten

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66