De energiemarkt van morgen

Welke kansen biedt de energietransitie? 
di
31
aug
bincknederland/20210831_2

Klimaatverandering maakt het noodzakelijk om ons energiesysteem drastisch te hervormen. Maar de energietransitie brengt ook een aantal onzekerheden en dilemma’s met zich mee. Maar als belegger weet u als geen ander dat dit ook kansen kan bieden.

Beleggerstrainer Peter Siks gaat in gesprek met energiedeskundige Lucia van Geuns (ex-Shell, Clingendael, TNO en tegenwoordig werkzaam bij The Hague Centre for Strategic Studies). Zij zal een beeld schetsen over hoe het energiesysteem er in de toekomst mogelijk uit kan zien. Peter zal daar waar mogelijk de vertaalslag te maken naar u als belegger.

Welke vragen passeren de revue:

 • Wat is de rol van olie in de toekomst
 • Welke rol zullen wind-, zon- en kernenergie spelen
 • Wat betekent de energietransitie voor Europa
 • Welke beren zijn er (mogelijk) op de weg


Dit webinar is bedoeld voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de visie van een onafhankelijk expert over dit belangrijke thema.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een must voor alle beleggers die graag meer willen weten over de energietransitie en welke gevolgen die kan hebben voor beleggers.

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

31 aug
60 minuten

Sprekers

 •  

  Lucia van Geuns

  Lucia van Geuns is strategisch adviseur energie bij The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS)

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66