Outlook met Steen Jakobsen

Wat worden de hoofdthema's voor beleggers? 
wo
08
sep
bincknederland/20210908_1

Steen Jakobsen is de Chief Investment Officer van Saxo Bank. Hij is in Nederland misschien wel het meest bekend van ‘de outrageous predictions’. Steen Jakobsen is een econoom en marktkenner met internationaal veel aanzien. Hij schuift regelmatig aan bij Bloomberg en CNBC om zijn visie op de financiële markten te delen. En die visie is vaak prikkelend.

Wat kunt u verwachten? Steen zal zijn eigenzinnige visie op de wereldwijde markten met u delen. Waar liggen de kansen? Wat zijn de risico’s? Wat zeker de revue zal passeren zijn drie hoofdthema’s:

 1. De aanstaande Duitse verkiezingen
 2. Het oplopen van de inflatie
 3. Het (rente) antwoord van de FED hierop.


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Kortom, als u nieuwsgierig bent naar de visie op de financiële markten van een wereldwijd vermaard econoom, dan mag u dit webinar niet missen!

We ruimen ook tijd om in ingekomen vragen live te behandelen. We doen ons best om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Let wel op: het webinar zal in het Engels zijn!

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

08 sep
60 minuten

Sprekers

 •  

  Steen Jakobsen

  Steen Jakobsen  is Chief Economist & CIO van Saxo Bank

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66