Alles over beleggen in grondstoffen

Welke rol kunnen grondstoffen spelen in een beleggingsportefeuille? 
ma
05
okt
bincknederland/20201005_1

De Binck belegger is vooral een aandelenbelegger. Grondstoffen als beleggingscategorie wordt vaak over het hoofd gezien. Maar niet meer na het volgen van dit webinar! De grondstoffenspecialist van Saxo Bank– Ole Hansen - geeft in dit webinar zijn visie op de rol die grondstoffen kunnen vervullen in gespreide beleggingsportefeuille. Ole is een veelgevraagd internationaal spreker over dit onderwerp en werkt al 10 jaar voor Saxo.

Natuurlijk worden een aantal interessante grondstoffen besproken zoals goud, zilver en olie. Hoe ziet de markt er op dit voor deze commodities uit? Uiteraard wordt er stil gestaan bij een aantal risico’s van beleggen in grondstoffen. Denk hierbij aan afwijkende marktregels, backwardation, contango en settlement.

Let op: de presentatie is in het Engels. 

Wat kunt u zoal verwachten

 • De rol van grondstoffen in een beleggingsportefeuille
 • Wat zijn op dit moment ‘hot commodities’?
 • Welke producten zijn geschikt om in deze markt te beleggen?
 • Welke (specifieke) risico’s zijn er verbonden aan beleggen in grondstoffen?

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is een aanrader voor ervaren, actieve beleggers die meer willen weten over beleggen in grondstoffen. Om het webinar goed te kunnen volgen is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk. Uiteraard heeft u tijdens het webinar alle gelegenheid om al uw vragen te stellen.  

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

05 okt
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Ole Hansen

  Ole Hansen is hoofd Commodity Strategy bij Saxo Bank.

 •  

  Peter Siks

  Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66