Beleggen in de sectoren van de toekomst

Slim voorsorteren op de thema’s en trends van morgen 
wo
11
nov
bincknederland/20201111_1

De opkomst en opmars van nieuwe sectoren biedt investeringskansen in landen én bedrijven die kunnen uitgroeien tot de toonaangevende marktleiders van morgen. In dit webinar vertelt beleggerstrainer Hans Oudshoorn hoe u met een deel van uw beleggingen kunt beleggen in water, de energietransitie en de sector biotechnologie. En hoe u slim kunt voorsorteren op de beurs met uw portefeuille op de steden van morgen (infrastructuur), in de beleggingswereld ook wel ‘smart cities’ genoemd.  

Kortom, als u ideeën op wilt doen met een knipoog naar de toekomst met aandacht voor de risico’s van deze beleggingen. Dan mag u dit webinar niet missen.

Wat kunt u zoal verwachten?

 • Sectorbeleggen: slim satellieten selecteren
 • Beleggen in schaarste: water en energie
 • Een medicijn voor de portefeuille: voorsorteren met biotechnologie
 • Efficiënt investeren in de steden van de toekomst
 • Integraal: de aandachtspunten en risico’s


Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is dit webinar iets voor u?

Het webinar is bedoeld voor beleggers met basiskennis over aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s. Wilt u ook met meer inspiratie beleggen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar woensdag 11 november 2020. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

 

Wat u verder moet weten over de webinars

De informatie die tijdens het webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Details

11 nov
20:00 - 21:00 uur

Sprekers

 •  

  Hans Oudshoorn

  Hans Oudshoorn is beleggerstrainer bij BinckBank. Hij is co-auteur van het boek 'Beleggen voor Dummies' en columnist van onder andere DFT, FiscAlert en NRC Handelsblad. U kunt hem ook op Twitter volgen via @HansOudshoorn.

  Heeft u een vraag over het webinar?
  020 - 606 26 66