Voor de eerste keer inloggen - Een korte uitleg

Voor het inloggen op de nieuwe website gebruikt u de nieuwe inloggegevens die wij aan u verstuurd hebben. Uw 9-cijferige rekeningnummer is per e-mail toegestuurd en uw wachtwoord is per post aan u verzonden. Uw rekeningnummer is in eerste instantie de gebruikersnaam, u kunt dit later wijzigen.

U logt in op de website door op www.binck.nl uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Als u voor de eerste keer inlogt, krijgt u het verzoek om uw wachtwoord te wijzigen. Daarna dient u een aantal vragen te beantwoorden om uw beleggersprofiel vast te stellen.

Wijzigen gebruikersnaam
De gebruikersnaam kunt u wijzigen via uw instellingen onder ‘Mijn Binck’. De gebruikersnaam dient uit minimaal zeven en maximaal vijftien karakters te bestaan en dient daarnaast minimaal twee cijfers te bevatten.

Hulp bij inloggen?
Mocht u niet kunnen inloggen dan helpen wij u hier graag bij. Ook wanneer u geen inloggegevens heeft ontvangen of andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de Klantenservice & Orderdesk. Bel 020 – 606 26 66 of mail naar klantenservice@binck.nl.

Als u zeker weet dat u de juiste nieuwe inloggegevens gebruikt, raadpleeg dan eerst de optimale instellingen van uw webbrowser.