Binck Optieweken

De Optie-
­weken

Leer alles over dit veelzijdige beleggings­instrument en laat u inspireren

Opties zijn risicovolle instrumenten die niet voor elke belegger geschikt zijn.
U kunt bij sommige toepassingen meer dan uw inleg verliezen. Lees meer.

Optie ideeën

Elke week een panklaar idee voor een optiestrategie.
 

Opties bij BinckBank

  • Geavanceerde optietools
  • Toegang tot 1.200+ opties
  • Specialistische ondersteuning
  • En heel 2020 slechts 0,60 per contract!*

Meer informatie

 *Binck Blue en Binck Black klanten betalen dit hele jaar slechts €0,60 per optiecontract, voor de eerste 50 contracten per maand.

Over opties

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van Binck vindt u hier meer informatie over in de Handleiding Derivaten. Ook kunt op de website van Binck het Essentiële-informatiedocument (Eid) van de optie raadplegen waarin u wilt beleggen. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.

Opties zijn niet geschikt voor beginnende beleggers omdat het complexe beleggingsproducten zijn. Voor de geïnformeerde beleggers zijn opties mogelijk geschikt. Dit komt omdat opties niet alleen offensief ingezet kunnen worden maar ook defensief. Denk hierbij aan het kopen van puts ter bescherming of het gedekt schrijven van call opties dat enige buffer voor een neerwaartse beweging geeft. Voor gevorderde beleggers zijn opties geschikt omdat deze belegger in staat wordt geacht een juiste inschatting van de risico’s die behoren bij het beleggen in opties.