Inspirerende gids met beleggingsideeën

Beleggen in 2019

Vijf experts bespreken de belangrijkste thema’s
Rente, olie, aandelen, kansen, risico’s, toppers & floppers. Verschillende beleggingsexperts geven hun onderbouwde mening op het komende beursjaar. Zo geven Nico Bakker, Janneke Willemse, Albert Jellema, Nico Inberg en Lodewijk van der Kroft hun beargumenteerde visie. Deze inspirerende gids mag je als belegger niet missen.

Ontvang Beleggen in 2019 en € 200 transactietegoed
Open je een Zelf Beleggen-rekening, dan ontvang je ‘Beleggen in 2019’, Lef én € 200 transactietegoed. Zo maak je een vliegende start in het nieuwe jaar.

Zo werkt het!

 1. Open en activeer vóór maandag 1 april 2019 je Zelf Beleggen-rekening.
 2. Dan ontvang je direct € 200 transactietegoed.
 3. Binnen 2 weken ontvang je ‘Beleggen in 2019’ en Lef.

 

VOORWAARDEN

 1. De Actieperiode geldt vanaf 21 december 2018 t/m 31 maart 2019.
 2. Gedurende de Actieperiode krijgen nieuwe Zelf Beleggen-klanten die een Zelf Beleggen-rekening hebben geopend en geactiveerd € 200 transactietegoed toegekend. Bovendien ontvangen zij de gids Beleggen in 2019 en het inspirerende boek LEF.
 3. Nieuwe klanten betalen de eerste 3 maanden geen service fee.
 4. De € 200 transactietegoed is geldig tot 90 dagen na het activeren van jouw rekening. Als je eerder aan de Transactietegoed Actie hebt meegedaan en transactietegoed hebt ontvangen, dan behoudt dat tegoed zijn oorspronkelijke geldigheid.
 5. De door jouw gemaakte transactiekosten (tot een maximum van € 200) worden dagelijks teruggestort op jouw Binck Zelf Beleggen-rekening.
 6. Het boek LEF én de gids Beleggen in 2019 worden binnen twee weken – na activatie van jouw Zelf Beleggen rekening - naar je verzonden.
 7. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe Zelf Beleggen-klanten met een Nederlandse Binck Zelf Beleggen-rekening.
 8. Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 9. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe Zelf Beleggen-klant een Binck Zelf Beleggen-rekening te openen en een geldige eerste storting ter identificatie te doen. De eerste storting dient uiterlijk de laatste dag van de actieperiode (zondag 31 maart) op de Binck Zelf Beleggen-rekening te staan.
 10. BinckBank heeft het recht de invulling van de actie te wijzigen of de actie stop te zetten. Wijzigingen worden kenbaar gemaakt via de website van BinckBank.
 11. Medewerkers van BinckBank nv zijn uitgesloten van deelname aan deze Actie.

 
AANVAARDING ACTIEVOORWAARDEN

Door deelname aan de Actie accepteert de Deelnemer automatisch de Actievoorwaarden. BinckBank mag de Actie voortijdig beëindigen of de Actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert BinckBank via de Klantensite.

DEELNAME
Deelname aan de Actie staat open voor iedereen die tussen vrijdag 21 december 2018 en zondag 31 maart 2019 een rekening heeft geopend en geactiveerd bij BinckBank.

Actie Beleggen in 2019 Actie
Actieperiode De Actie loopt tot en met 31 maart 2019
Actievoorwaarden De betreffende voorwaarden zoals deze gelden voor de Beleggen in 2019 Actie.
BinckBank BinckBank nv
Deelnemer

Een (rechts)persoon die nog geen klant is van Binck Zelf Beleggen en een Zelf Beleggen-rekening heeft geopend en geactiveerd gedurende de Actieperiode.

€ 200 transactietegoed € 200 transactietegoed. Dit tegoed is geldig voor alle transacties die je in de eerste 90 dagen na activatie van jouw rekening verricht.
Klant van BinckBank Een (rechts)persoon waarvoor een Binck beleggingsrekening is geopend en geactiveerd.
Klantensite De klantenomgeving die na inloggen op binck.nl bereikt kan worden.

 
Heb je nog vragen?

0800 - 235 24 62
info@binck.nl

BinckBank
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam