Sparren met een expert

Om uw portefeuille op koers te houden

Maak een afspraak

U hoeft geen miljoen te hebben om uw vermogen de aandacht te geven die het verdient. BinckBank neemt élk vermogen serieus. Met de expertise van een beleggingsspecialist en persoonlijke aandacht wanneer u dat wilt.

Bespreek uw huidige portefeuille

In een gesprek met een beleggingscoach vertelt u wat u wilt bereiken met uw portefeuille. Hij kijkt met een kritische blik naar de beleggingsproducten in de portefeuille, gelet op kosten en prestatie. En geeft o.a. tips voor de opbouw en het onderhoud van uw portefeuille.
 

Ontvang de brochure

Wij staan voor u klaar met kennis en ervaring. Beleg zelf met professionele tools, kennis en inspiratie. Of laat ons voor u beleggen. In de tonnair brochure leest u alles over onze beleggingsoplossingen voor grote vermogens.

Maak een afspraak

Maak een belafspraak

U wordt gebeld door een van onze welkomstmanagers. In het gesprek praten we over uw wensen en welke beleggingsoplossing het beste past bij uw situatie. Desgewenst bespreken we uw huidige portefeuille.

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Anhef

 
Voor onze omgang met uw persoonsgegevens, zie onze privacyverklaring.

 
 
Beleggen kent risico’s. Je inleg kan minder waard worden.

BinckBank geeft geen individueel beleggingsadvies. Wij begeleiden en helpen u met professionele tools, kennis en inspiratie om zo goed mogelijk te beleggen.