Beginnen met beleggen

Startende beleggers staan er niet alleen voor

Informatiepakket aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Beginnen met beleggen

Van plan om zelf te gaan beleggen? Bij BinckBank helpen we u graag op weg bij uw start op de beurs. Ons informatiepakket geeft antwoord op belangrijke vragen die u als beginnende belegger hebt:

  • Hoe werkt beleggen?
  • Is het iets voor mij?
  • Wat zijn de kosten?
  • Welke educatieve tools biedt BinckBank?
 

We helpen u graag op weg

Zelf Beleggen bij BinckBank betekent niet dat u er alleen voor staat. Onze Binck Academy helpt u bij uw eerste stappen op de beurs. U krijgt o.a.

  • Een handig stappenplan om te beginnen met beleggen
  • Slimme strategieën om op lange termijn vermogen op te bouwen
  • Praktische video’s over de werking van de website en het plaatsten van orders.


En onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar.
 

Direct een rekening openen?
Dat kan natuurlijk ook. Open in 3 stappen online uw rekening en ga direct aan de slag.

Open een rekening

Natuurlijk kleven er risico's aan beleggen. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.
 

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.
Binck 13 keer beste broker logo

Beleggen bij een solide en gezonde bank

Bij BinckBank draait alles om beleggen. En niets anders dan beleggen. Al 15 jaar doen we ons uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij nodig heeft. Dit gaat verder dan lage tarieven. Zo bieden we ook een deskundige service, verregaande ondersteuning en een beveiligde website. Niet voor niets is BinckBank in diverse onafhankelijke onderzoeken nu al 14 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.

Bovendien is BinckBank onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.