Minstens zo belangrijk als het rendement zijn de kosten die u betaalt bij Binck Comfort. De verwachte kosten liggen tussen de 1,08% en de 1,32%, dit is afhankelijk van de verdeling van uw vermogen tussen het aandelenfonds en het obligatiefonds.

 

Beleggings-
instrumenten

0,48 % - 0,72%
Per jaar

Kosten van de beleggingsinstrumenten

Bestaande uit:

  • Fondsbeheerkosten. Deze kosten liggen tussen de 0,30% en 0,45%, dit is afhankelijk van de verdeling van uw vermogen tussen het aandelenfonds en het obligatiefonds.
  • Kosten die worden doorberekend door de onderliggende fondsen en ETF’s waarin de Binck fondsen beleggen. Deze kosten liggen tussen de 0,17% en 0,26%, dit is afhankelijk van de verdeling van uw vermogen tussen het aandelenfonds en het obligatiefonds. Deze percentages kunnen tussentijds worden aangepast en worden minimaal eens per jaar herzien.
  • Taxe d’abonnement. Een kleine belastingpost van 0,01% voor vermogensbeheerders die gebruik maken van een Luxemburgse houdstermaatschappij.

Dienstverlening

0,60 %
Per jaar

Kosten van de dienstverlening

Voor het beheer van uw vermogen rekenen we een vergoeding van 0,60% over het beheerde vermogen. Deze kosten worden ieder kwartaal achteraf in rekening gebracht.


Totaal

1,08 % - 1,32 %
Per jaar

De verwachte kosten liggen tussen de 1,08% en de 1,32%, dit is afhankelijk van de verdeling van uw vermogen tussen het aandelenfonds en het obligatiefonds.

Alle informatie over de kosten vindt u ook in de handleiding.
Een overzicht van de totale kosten vindt u hier.

Tariefswijzigingen voorbehouden. Kostenpercentages worden jaarlijks aangepast aan de actuele situatie. Laatste actualisatie van dit overzicht heeft plaatsgevonden op 18 juni 2018.