laten beleggen
met Select

Nadruk op actief beheer, waarbij we dagelijks inspelen op kansen met individuele aandelen en ETF’s

Open een rekening

Voor wie is Binck Select geschikt?

Als je nadruk wilt op actief beheer, waarbij we dagelijks zoeken naar kansrijke aandelen. We beleggen actief in een selectie van individuele aandelen, aandelen-ETF’s en obligatie-ETF’s. En evalueren elke dag jouw portefeuille.

Instappen

Vanaf € 25.000

  • Wij nemen je werk uit handen
  • Vergoeding deels naar prestatie en 1,25% vaste kosten per jaar
  • Team van deskundige relatiemanagers en portfoliomanagers

Hoe maakt Binck Select het verschil?

Actief beheer: op zoek naar kansrijke individuele aandelen

Met Binck Select spelen we dagelijks in op kansen door in- of uit aandelen te stappen. Ziet het systeem een veelbelovend aandeel dat bij je beleggingsplan past? Dan kopen we dat. Ook worden aandelen-ETF’s voor je portefeuille gekocht. Je kunt dus best wat transacties verwachten. De kosten die de beurs rekent voor deze transacties, zijn bij de beheervergoeding inbegrepen. Je betaalt alleen de reguliere spreadkosten die met de handel gepaard gaan.

Risicobeheersing op maat

Hoeveel risico je kunt en wilt nemen drukken we uit in een persoonlijk risiconiveau, gebaseerd op je antwoorden op de online vragenlijst. Hiermee kunnen we zeer nauwkeurig de risico’s van potentiële aankopen voor jouw individuele portefeuille berekenen en het risico van je portefeuille beheersen.

Elke dag evalueren

Onze systemen rekenen het risico van jouw portefeuille en de specifiek geselecteerde aandelen elke dag helemaal door. Zo bepalen we of we een aandeel moeten verkopen en/of een ander aandeel aankopen. Vinden we geen koopwaardige aandelen? Dan investeren we het geld uit de verkochte aandelen(-ETF’s) in minder risicovolle obligatie-ETF’s.

Waar beleggen we in?

We beleggen in een selectie van wel 2.500 Europese en Amerikaanse aandelen, 7 aandelen-ETF’s en 3 obligatie-ETF’s. De precieze samenstelling van de portefeuille hangt samen met jouw startmoment, inleg en individuele risiconiveau. Dit kan dus per persoon verschillen en zal variëren gedurende de tijd dat je klant bij ons bent.

Bekijk de details

Kosten

Voor ons is het net zo belangrijk dat je geld groeit als voor jou. Een deel van onze vergoeding zit namelijk in de prestatievergoeding. Die betaal je alleen als je vermogen groeit. Daarnaast zijn er maximaal 1,25% vaste kosten. Hierin zitten de beheervergoeding, kosten van de aandelen- en obligatie-ETF’s, valutakosten en belastingen.

Verwachte kosten

Risiconiveau 60
Risiconiveau 79
Risiconiveau 109
Risiconiveau 179
Risiconiveau 250

Alle informatie over de kosten vind je ook in de handleiding.

Prestatievergoeding

10%

Over de absolute groei

Beheervergoeding

1%

Per jaar

Overige kosten

0,20 - 0,25%

Per jaar

Doe de portefeuillekeuring


Twijfel je of je huidige portefeuille voldoende gespreid is? Of je waar krijgt voor je geld? Voor beleggers met een bestaande portefeuille bieden wij vrijblijvend de portefeuillekeuring. Op basis van wat je wilt bereiken, kijken we met een kritische blik naar de beleggingsproducten in de portefeuille, gelet op kosten en prestatie. En naar welke verbeteringen er mogelijk zijn.

Maak een afspraak

BinckBank geeft geen individueel beleggingsadvies. Wij kijken naar welke beleggingsoplossing het beste past bij jouw specifieke situatie.

Wat je moet weten over de risico’s


De belangrijkste risico’s van beleggen met Binck Select worden hieronder toegelicht.
Meer uitgebreide informatie over beleggingsrisico’s lees je in de handleiding.
 

Select - Risico's

  • Risico van het kenmerkende uitstapbeleid van Binck Select

  • Marktrisico

  • Valutarisico/wisselkoersrisico

Kunnen wij je helpen?

Maak kennis met ons team. Zij zitten 6 dagen per week klaar om al je vragen over laten beleggen met Binck Select te beantwoorden.


Grote vermogens

Voor vermogens vanaf € 250.000 komt een van onze relatiemanagers graag bij je langs om te praten over de mogelijkheden. We leren je kennen en zetten samen jouw wensen op een rij om tot de beste oplossing te komen.

Maak een afspraak

Starten met Binck Select


1

Open een rekening

2

Doorloop de online intake

3

Ontvang je persoonlijke beleggingsplan

4

Binck Select belegt voor je

Open een rekening