Zelf Beleggen
bij BinckBank

Informatiemap aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Gebruiksvriendelijk beleggen

Slimme beleggers kiezen voor BinckBank. Zo krijgt u een bijzonder gebruiksvriendelijke en bekroonde website, transparante tarieven en de service waar BinckBank groot mee is geworden. En komt u er even niet uit? Maak uzelf dan wijzer met onze beleggerseducatie.

Start vandaag bij BinckBank

Als u nu start met Zelf Beleggen krijgt u transactietegoed cadeau en betaalt u de eerste 3 maanden geen service fee! Beleg ook bij BinckBank of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.

 

Vraag je informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Beleggen met een prijswinnend en gebruiksvriendelijk platform.

Het bekroonde platform van BinckBank is zo gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u de koersinformatie, handige tools én educatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Mede hierdoor is Binck al meer dan 15 keer uitgeroepen* tot beste broker. Ontdek het zelf en beleg ook bij BinckBank.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vindt u op binck.nl/awards.

Beleggen bij BinckBank - een financieel solide bank.

BinckBank is een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Je geld is bovendien beschermd onder het depositogarantiestelsel. Wel zo’n veilig idee.

Informatiemap aanvragen