Zelf Beleggen
bij BinckBank

Informatiemap aanvragen

t/m 31 december
€ 200transactie­­tegoed*

Open nu een Zelf Beleggen rekening en ontvang € 200 transactietegoed

*Lees de actievoorwaarden

Gebruiksvriendelijk beleggen

Slimme beleggers kiezen voor BinckBank. Zo krijgt u een bijzonder gebruiksvriendelijke en bekroonde website, transparante tarieven en de service waar BinckBank groot mee is geworden. En komt u er even niet uit? Maak uzelf dan wijzer met onze beleggerseducatie.
 

Start vandaag bij BinckBank

Als u nu start met Zelf Beleggen krijgt u transactietegoed cadeau en betaalt u de eerste 3 maanden geen service fee! Beleg ook bij BinckBank of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Beleggen kent risico's. U kunt uw inleg verliezen.
 

Vraag een informatiepakket aan
 

Bedankt! U ontvangt de kortingscode binnenkort in uw mailbox.

Beleggen met een prijswinnend en gebruiksvriendelijk platform

Het bekroonde platform van BinckBank is zo gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u de koersinformatie, handige tools én educatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Mede hierdoor is Binck al meer dan 15 keer uitgeroepen* tot beste broker. Ontdek het zelf en beleg ook bij BinckBank.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vind je op binck.nl/awards.

Beleggen bij een solide en gezonde bank

BinckBank is een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Uw geld is bovendien beschermd onder het depositogarantiestelsel. Wel zo’n veilig idee.
 

Informatiepakket aanvragen
Binck 13 keer beste broker logo

Deze informatie is bedoeld ter algemene informatie en is niet bedoeld als advies. Ondanks het feit dat Binck alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Binck niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om eventuele transacties altijd te toetsen aan de uitkomst van de Kennis- en ervaringstoets en om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.