Zelf Beleggen
bij BinckBank

Open een rekening

Beleggen in 2019

Start nu en ontvang ‘Beleggen in 2019’ en € 200 transactietegoed.

+€ 200transactie­tegoed
nog 0 dagen

Gebruiksvriendelijk beleggen

Slimme beleggers kiezen voor BinckBank. Zo krijg je een bijzonder gebruiksvriendelijke en bekroonde website, transparante tarieven en de service waar BinckBank groot mee is geworden. En kom je er even niet uit? Maak jezelf dan wijzer met onze beleggerseducatie.

Start vandaag bij BinckBank

Als je nu start met Zelf Beleggen krijg je 'Beleggen in 2019, Lef en € 500 transactietegoed cadeau! Beleg ook bij BinckBank of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Beleggen kent risico's. Je kunt je inleg verliezen.


BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN

Vraag je informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Beleggen met een prijswinnend en gebruiksvriendelijk platform.

Het bekroonde platform van BinckBank is zo gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijg je de koersinformatie, handige tools én educatie die je helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Mede hierdoor is Binck al meer dan 15 keer uitgeroepen* tot beste broker. Ontdek het zelf en beleg ook bij BinckBank.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vind je op binck.nl/awards.

Beleggen bij BinckBank - een financieel solide bank.

BinckBank is een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder toezicht van DNB en de AFM. Je geld is bovendien beschermd onder het depositogarantiestelsel. Wel zo’n veilig idee.

Informatiemap aanvragen