Ontdek de Benefits van Binck

Open een rekening

Eerste 3 maanden geenservice fee
Start nu en ontvang € 200 transactietegoed als welkomstcadeau

Gebruiksvriendelijk beleggen bij de beste broker

Binck is al jaren de slimme keuze voor elke belegger. Zo krijgt u een bijzonder gebruiksvriendelijke en bekroonde website, transparante tarieven en de service waar Binck groot mee is geworden. Niet voor niets geeft 94% van onze klanten aan zeer tevreden te zijn. En komt u er even niet uit? Maak uzelf dan wijzer met onze beleggerseducatie.

Start vandaag bij Binck

Open vandaag nog uw beleggersrekeningen en ontdek de vele andere Benefits van Binck. Als u nu start met beleggen krijgt u € 200 transactietegoed cadeau! Beleg ook bij Binck en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.
Bekijk de actievoorwaarden

Vraag uw informatiepakket aan

Buitenland?
Success!

Prijswinnend en gebruiksvriendelijk platform.

Het bekroonde platform van Binck is zo intuïtief én gebruiksvriendelijk dat beleggen bijna vanzelf gaat. De website is gemaakt om snel en eenvoudig te kopen en verkopen. En bovendien krijgt u alle koersinformatie, handige tools én beleggingseducatie die u helpen om de juiste beleggingskeuzes te maken. Mede hierdoor is Binck al meer dan 15 keer uitgeroepen* tot beste broker.

Veilig beleggen bij de beste broker van Nederland.

Binck onderdeel van BinckBank NV, een zeer veilige en financieel solide bank. We ondernemen geen risicovolle activiteiten, onze solvabiliteit is een van de hoogste in Europa en bovendien staan we onder continu toezicht van DNB en de AFM. Wel zo’n veilig idee.

* Bron: een overzicht van onafhankelijke onderzoeken en awards vindt u op binck.nl/awards.

Informatiemap aanvragen