Een rekening voor elke situatie

Binck biedt rekeningen aan voor elke situatie. Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over hoe u een rekening opent in uw situatie.

Zakelijke rekening

Voor het openen van een zakelijke rekening kunt u hier het openingsformulier downloaden. In de toelichting van het openingsformulier wordt exact uitgelegd welke formulieren u dient in te vullen en te retourneren.

Samen een rekening

Voor het openen van een rekening samen met iemand anders kunt de openingsformulieren invullen. Deze formulieren kunt u hier downloaden. Nadat de formulieren volledig zijn ingevuld en door beiden zijn ondertekend, kunt u deze naar ons retourneren. Dit kan per post, maar mag natuurlijk ook per e-mail.

Rekening voor uw (klein)kind

Wilt u een rekening openen voor een minderjarige? Neem dan contact op met onze informatiedesk via het gratis telefoonnummer 0800 - 235 246 25. Zij sturen u de benodigde formulieren toe.

Extra rekening

Heeft u al een rekening bij Binck? Dan kunt u een tweede rekening ook eenvoudig online, via de klantensite van Binck openen. Hiervoor klikt u op uw rekening linksboven in het menu en kiest u vervolgens voor ‘Mijn Binck-rekeningen’. Hier klikt u op de button ‘Open een nieuwe rekening’. Uw nieuwe rekening is binnen enkele ogenblikken geopend.

Andere situatie

Voor het openen van een buitenlandse rekening, een rekening voor een beleggingsstudieclub of een rekening met volmacht kunt u contact opnemen met onze Informatiedesk via het gratis telefoonnummer 0800 - 235 246 25. Vanuit het buitenland belt u 0031 - 20 606 26 99. Zij sturen u de benodigde formulieren toe om de juiste rekening te openen.