Kapitaaloverdracht van en naar Binck Pensioen

Kapitaal-
overdracht
van en naar
Binck Pensioen

Binck Pensioen is aangesloten bij het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdracht van de NVB en het Verbond van Verzekeraars. Hierdoor kan je heel gemakkelijk je lijfrente of pensioengelden overboeken van en naar je Binck Pensioenrekening.

Kapitaal van een andere financiële instelling naar Binck Pensioen overboeken

Wil je jouw kapitaal overboeken van een andere financiële instelling naar ons? Dan gaat dit als volgt:1. Je opent een Binck Pensioen rekening.


2. Download hier het formulier Overdracht lijfrente Binck Pensioen en vul het in. Op het formulier vermeld je jouw Binck Pensioen doelcode. Deze vind je in jouw online Binck Pensioen omgeving, beginnend met PGL.


3. Stuur het formulier naar klantenservice@binck.nl en wij verzorgen de verdere afhandeling.


4. Je krijgt bericht zodra we jouw kapitaal hebben ontvangen. Dan wordt dit automatisch belegd.

Kapitaal van Binck Pensioen naar een andere financiële instelling overboeken

Wil jij jouw kapitaal van ons naar een andere financiële instelling laten overboeken, dan vinden wij dat uiteraard jammer. Wij willen echter ook dat dit soepel verloopt. Je kan het waardeoverdrachtformulier aanvragen bij onze relatiemanagers via telefoonnummer 020 - 217 09 79 of stuur een e-mail met jouw verzoek naar klantenservice@binck.nl.

Meer weten?

Om de waardeoverdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben verzekeraars, banken, beleggingsinstellingen en beleggingsondernemingen onderling afspraken gemaakt. Hierover vindt je meer op de website van de Nederlandse Vereniging van Banken of op de website van het Verbond van Verzekeraars.