We houden de kosten laag

Natuurlijk willen we dat u zoveel mogelijk geld overhoudt voor uw pensioenuitkeringen. En dus doen we er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.
 

Vaste kosten

0,5 %
Per jaar

Lage servicekosten

Met Binck Pensioen bespaart u op kosten. Wij rekenen 0,5% per jaar inclusief BTW over het gedeelte van uw vermogen tot € 250.000. Deze kosten worden per kwartaal in rekening gebracht.

Maximaal fondsen

0,28 %
Per jaar

Fondskosten maximaal 0,28%

Verder kiezen we bewust voor kwalitatieve fondsen die de kosten laag houden en rekenen we geen andere verborgen kosten. De kosten voor de fondsen waarin Binck Pensioen belegt zijn maximaal 0,28% per jaar en staan duidelijk vermeld op uw dashboard.


Nooit meer dan

0,78 %
Per jaar

U betaalt nooit meer dan 0,78%

In totaal bent u nooit meer dan 0,78% aan kosten kwijt. Binck Pensioen rekent geen transactiekosten of andere verborgen kosten en is daardoor tot wel 70% voordeliger dan veel banken en vermogensbeheerders.

Dit percentage is gebaseerd op een vergelijking met 18 Nederlandse banken en vermogensbeheerders waarbij rekening is gehouden met hun service fees en transactiekosten.

Alles wat u moet weten over Binck Pensioen

Volledige informatie over de belangrijkste kenmerken van Binck Pensioen - zoals informatie over de werking van het product, de risico’s, kosten en voor wie het geschikt is – vindt u in het Essentiële-informatiedocument.
Heeft u vragen over het Essentiële-informatiedocument? Neem dan gerust contact met ons op.

Als u klant wordt bij Binck Pensioen bepalen wij aan de hand van een vragenlijst uw risicoprofiel: Defensief, Gebalanceerd of Offensief
Hieronder vindt u het Essentiële-informatiedocument per risicoprofiel.

Essentiële-informatiedocument risiconiveau Defensief
Essentiële-informatiedocument risiconiveau Gebalanceerd
Essentiële-informatiedocument risiconiveau Offensief

Overige juridische documenten
Naast het Essentiële-informatiedocument vindt u hieronder de Binck Pensioen klantovereenkomst en de aanvullende voorwaarden.

Klantovereenkomst
Aanvullende voorwaarden